Gespecialiseerd in pensioenvraagstukken
Pensioenbureau Zwijnenburg adviseert zowel particulieren als ondernemers en organisaties
PensioenbureauWat we doenPensioen planningWerkwijzeWie we zijn
Contact
Dienstenwijzer
Dienstverlening
Algemene voorwaarden
Levensverzekeraars

Wat we doen

Integer en deskundig adviseren is voor ons vanzelfsprekend. De basis van deskundige advisering begint met kennis vergaren en kwalificaties. Opleidingen in onze sector zijn Verzekeringsleer A, Branche Leven, Leergang Financiële Planning, DSI Financieel Adviseur, permanente educatie vanuit de Wet op het Financieel Toezicht op volmacht niveau en vele aanvullende pensioencursussen.

Kwalificaties vormen voor u een bewijs dat Pensioenbureau Zwijnenburg aan de hoogste eisen voldoet. Degene met wie u het financieel inhoudelijke adviesgesprek voert, is beëdigd door de rechtbank en behoort na intensieve aanvullende studies tot de selecte gezelschappen van Registermakelaars in Assurantiën (RMIA), Register Pensioenadviseurs (RPA) en de Federatie van Financiële Planners (FFP).

Een objectief en onafhankelijk advies is alleen haalbaar vanuit een onafhankelijke positie. Deze zelfstandigheid garandeert u een objectief resultaat. Uw voorkeuren, omstandigheden, juridische en fiscale opties bepalen mede het door u gewenste uitgangspunt. Pensioenbureau Zwijnenburg heeft nadrukkelijk gekozen om zelfstandig te blijven. Adviesbureaus in eigendom van financiële instellingen als banken, verzekeraars en pensioenfondsen daarentegen zijn wettelijk verplicht hun economische binding te vermelden. Beperkingen in keuzevrijheid en handelingsbevoegdheid zijn daarvan het gevolg en resulteren in een assortiment met minder oplossingen en produkten hetgeen niet in uw voordeel is.

Integriteit behoeft geen toelichting wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Mocht er een dilemma ontstaan, dan brengen wij dit ter sprake.

PensioenbureauWat we doenPensioen planningWerkwijzeWie we zijn